Vraag 1:

Kan ik zonder het volgen van de RAB opleiding toegelaten worden tot het register.
Antwoord: Nee, dit is niet mogelijk.

Vraag 2:

Dien ik verplicht de permanente educatie te volgen om geregistreerd te blijven?
Antwoord: Om geregistreerd te blijven is het noodzakelijk om uzelf te blijven ontwikkelen in het vakgebied van bedrijfsopvolging. Indien u niet meer in de beroepspraktijk werkzaam bent of geen enkele educatie op het gebied van bedrijfsopvolging volgt, vervalt uw register vermelding. Er wordt van alle leden verwacht dat zij jaarlijks 6 college- uren op het gebied van bedrijfsopvolging of bedrijfsovername volgen. De keuze van de onderwijsinstelling staat vrij.

Vraag 3:

Welke opleiding hebben moet ik hebben gevolgd om de titel RAB te mogen voeren?
Antwoord: Om de RAB titel te mogen voeren dient u de opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch (RAB FJ) met een goed gevolg te hebben afgerond.

Vraag 4:

Aan welke vooropleiding moet ik voldoen om te worden toegelaten tot de opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch?
Antwoord: Om toegelaten te worden tot de opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch dient u over praktijkervaring te beschikken op het gebied van advisering van de ondernemer DGA. De opleiding is op post hbo / masterniveau.

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met op met Avans+/Instituut Scire.
Info@instituutscire.nl
076 – 525 88 72