In het kort
Niveau Duur Studiebelasting
Postbachelor 4 dagdelen 5 uur

Waarom de opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging Corporate Recovery (RAB CR)?

Als bedrijfsopvolgingsadviseur ben je de aangewezen persoon om een klant in crisissituatie te helpen. Je communiceert met alle direct betrokkenen (zoals banken en schuldeisers) en krijgt het bedrijf snel weer op de rit. Jouw hands-on-mentaliteit zorgt ervoor dat de schade beperkt blijft. Tijdens deze opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging Corporate Recovery leer je alle ins en outs op het gebied van corporate recovery en corporate restructuring.

Voor wie bedoeld?

Je staat vermeld in het RAB-register en/of werkt als adviseur in de bedrijfsopvolging. Je wilt ondernemers in zwaar weer bijstaan en bent graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van corporate recovery en corporate restructuring.

Methodiek

Je bestudeert de literatuur thuis en werkt tijdens de bijeenkomsten samen met mededeelnemers praktijkopdrachten uit.

Het resultaat

Na afloop van de opleiding RAB® CR ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van corporate recovery en corporate restructuring.

Het diploma

Als je de opleiding RAB® CR succesvol heeft afgerond, ontvang je een certificaat/bewijs van deelname. Daarnaast ontvang je 11 PE-uren voor het RB-register en het NBA-register. RAB- geregistreerden kunnen hun PE-activiteit in het RAB-register laten vermelden.

Tijdsinvestering

De opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging Corporate Recovery bestaat uit 2 bijeenkomsten in de ochtend- en middaguren. Voor elke bijeenkomst ben je ongeveer 5 uur aan zelfstudie kwijt.

Datum en locatie

De actuele startdatum en locatie kunt u hier terug vinden.

Contact

Instituut Scire, het Personal & Corporate Finance Instituut van Avans+, verzorgt de opleiding Register adviseur Bedrijfsopvolging Corporate Recovery (RAB CR). Voor vragen over deze opleiding kun je contact opnemen met de opleidingsmanager Herman Derks via hderks@avansplus.nl of via 076- 5258872.

Heeft u advies nodig?